Bucharest / Bucuresti / Romania


Crowne Plaza Bucharest este un hotel elegant situat în partea de nord a Bucureștiului, într-o zonă foarte liniștită. Alege un sejur de poveste și pornește într-o aventură de neuitat în București, orașul vibrant, plin de culoare, care spune povești incredibile la fiecare pas.

Te invităm să descoperi alături de noi obiectivele turistice din București: Arcul de Triumf, Muzeul Satului, Parcul Herăstrău, Palatul Parlamentului, Calea Victoriei, Fântânile arteziene de la Piața Unirii, Centrul Vechi și multe altele.

Adapostit in intimitatea Hotelului Crowne Plaza Bucharest 4*, ANA Wellness & SPA te calauzeste catre taramul linistitor al descoperirii de sine si al insanatosirii. Un centru wellness complet in mijlocul orasului, cu parcuri verzi de jur imprejurul spa-ului, ANA Wellness & SPA isi trage energia din sufletul unei vechi magnolii, care infloreste in fiecare primavara in curtea spa-ului. Ne dorim sa aducem inapoi la viata arte stravechi de vindecare pentru un trup intr-o eterna primavara. Terapiile SPA se bazeaza pe ritualurile unor culturi stravechi, cu rezultate demonstrate in timp. Acestea combina beneficiile antioxidante ale ceaiului si apei minerale cu luxul francez si tehnologia moderna de laborator pentru a hrani si a hidrata pielea. Atingerea gentila a terapeutilor nostri, puterea vindecatoare a apei, caldura divina a Hammam-ului nostru unic, intelepciunea mistica a ritualilor antice de mindfulness – toate se impletesc sinergic pentru a te transpune intr-o stare de rejuvenare si relaxare profunda.

Tarifele afisate sunt valabile in limita locurilor disponibile!
Tariful se poate modifica in functie de perioada si disponibilitatile din momentul rezervarii

Verifica disponibilitatea

-

Aboneaza-te

Vezi cele mai noi oferte:

Succes! Adresa ta de email a fost adaugata.